Chiftelute gratinate


Ingrediente:1kg de carne tocata,3-4 felii de paine,1capatana de usturoi,2oua,1ceapa,sare,piper,1lingurita de cimbru,200g cascaval,ulei pentru prajit,verdeata;intr-un vas,amesteci carnea cu ceapa tocata foarte fin,painea inmuiata in lapte,usturoiul pisat,sare piper,cimbru,ouale batute si verdeata(marar,patrunjel);amesteci bine totul cu mana apoi cu palmele ude,formezi bile si le dai drumul in ulei foarte incins;le scoti pe servetele de hartie,apoi doar atat cat se consuma,pui intr-o tava mica,deasupra cascaval ras si dai la cuptor 2-3min;se servesc cu salata ce sezon.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme