Pulpe de curcan umplute




Ingrediente:2pulpe dezosate,sare,piper,100g cascaval,1cutie cu ciuperci,50g unt


Ingrediente pentru salata:1morcov,1ceapa rosie,1mar,1ardei gras rosu,1lamaie,1telina mica,1mana de nuci,ulei de masline


Pun carnea pe un platou,o condimentez,deasupra pun felii subtiri de cascaval,ciuperci,o bucatica de unt,rulez,pun ruloul pe o folie de aluminiu unsa cu unt sau ulei,strang ruloul,il pun in tava si dau la cuptor 30-45min;intre timp,curat legumele,le tai subtiri, morcovul,marul si telina date pe razatoarea mare,le amestec cu sare,ulei,zeama de lamaie,nuci taiate,pun pe farfurie inelul de metal,in inel o frunza de salata,in frunza pun legumele,apas putin,sa nu se imprastie cand scot inelul iar alaturi ruloul de curcan.Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme