Curcan cu spanac
Ingrediente:2aripi de curcan,1ceapa,500g spanac,1lingura bulion,sare,50ml ulei,1ou
Spanacul curatat,spalat in multe ape,il pun intr-o oala cu apa sa se opareasca 3-4min.,il scurg il tai si-l las deoparte;aripile portionate,spalate,le prajesc in ulei apoi le scot;in acelasi ulei calesc ceapa adaug bulionul,carnea,1cana cu apa,pun capacul si las focul incet pentru 25-30min;adaug spanacul,condimentez si mai las sa fiarba 5-10min,opresc focul si rastorn oul batut.
Avem aici si varianta fara carne;se foloseste acelasi procedeu doar ca nu se caleste carne,numai ceapa iar la sfarsit se adauga 3-4linguri cu orez.
In ultima farfurie este varianta fara ou,facuta recent
2018,fiind in Italia am pregatit la fete tot ce au poftit printre care si aceasta reteta!
Avem aici si varianta fara carne;se foloseste acelasi procedeu doar ca nu se caleste carne,numai ceapa iar la sfarsit se adauga 3-4linguri cu orez.
In ultima farfurie este varianta fara ou,facuta recent
2018,fiind in Italia am pregatit la fete tot ce au poftit printre care si aceasta reteta!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!