Chiftelute de dovlecei






















Ingrediente:1kg de dovlecei,3morcovi,200g branza de vaci proaspata,1capatana de usturoi,1ceapa,3oua,faina,sare,piper,ulei pentru prajit,4leg.de marar









Dovleceiii spalati se dau pe razatoarea cu ochiuri mici apoi se pun intr-o sita sa se scurga;in alt vas se dau morcovii tot pe razatoarea mica,se amesteca cu branza,ceapa tocata foarte marunt,usturoiul pisat,verdeata tocata marunt,sare,piper apoi dovlecelul stors foarte bine;totul se amesteca cu mana,cu lingura se ia din compozitie,se da prin faina,se modeleaza chifteluta si se pune la prajit in mult ulei foarte incins;se scot pe prosoape de hartie si se servesc cu cartofi prajiti sau doar cu rosii.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme