Acqua cotta









Aceasta este tot o reteta italiana si va spun ca este foarte delicioasa
Ingrediente:1ardei iute,1ardei gras rosu,3-4 catei de usturoi,1ceapa rosie,1bucata de praz,1morcov,tulpina de telina,mazare 1cutie mica,1cutie de bob(eu am folosit 1cutie de fasole cu bobul mare),1mana de stevie(eu am folosit spanac),4rosii,sare,piper,20ml ulei de masline
In uleiul incins pui ceapa taiata pestisor,prazul si tulpina de telina rondele,ardeiii si morcovul cubulete,usturoiul zdrobit si le calesti;dupa 2-3min adaugi rosiile oparite,decojite si taiate felii,mazarea si fasolea scurse si clatite cu apa rece spanacul,1ceasca de apa fiarta,lasi la foc mic pana scade iar la sfarsit condimentezi;in acest timp,prajesti 1felie de paine,o stropesti cu ulei de masline si o freci cu usturoi(eu am pisat usturoiul si am pus pe paine;aceasta felie de paine o pui intr-un vas mic numit cocota,deasupra legumele,peste legume spargi 1ou iar peste ou pui cascaval ras;dai vasul la cuptor 15-20min si se serveste calda direct din vas.
La prima vedere aceasta reteta pare complicata dar va asigur ca nu e deloc,in schimb e foarte delicioasa;eu am facut doar 1portie dar cand vine Costel (sotul)din spital cu siguranta voi mai face ca se potriveste cu regimul lui;cine doreste sa incerce poate pune preparatul in boluri,apoi la microunde ca nu-i trebuie mult oului sa se faca.

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme