Prajitura cu biscuiti






500g biscuiti populari,1plic crema pentru prajituri,1plic praf de frisca,4linguri de zahar,4linguri de nuca macinata,esenta de rom
Crema pentru prajituri o faci dupa instructiunile de pe plic,la fel si praful de frisca,faci siropul din zahar,o cana cu apa iar dupa ce s-a racit adaugi rom;
pe un platou pui cate un rand de biscuiti inmuiati in sirop,deasupra pui crema,presari cu nuca,iar pui biscuiti,si tot asa pana se termina crema,ultimul rand fiind biscuiti apoi imbraci prajitura in frisca si-i pui forma presarata cu cacao;pentru ca veni vorba de forma,am uitat sa le fac poze sa stiti despre ce este vorba;mi-am adus din Italia cateva sabloane pentru torturi si prajituri care se pun deasupra si se pudreaza cu cacao sau zahar pudra depinde cu ce este imbracata prajitura

4 comentarii:

  1. Foarte interesant, frumos, Lulu, dar sa ne areti si formele cu prima ocazia. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare buna prajitura cu biscuiti. O faceam si eu foarte des...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi palce. Este printre primele prajituri pe care le-am facut! Multe idei bune am descoperit pe blogul tau. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Carol draga,multumesc de vizita,multumesc pentru aprecieri si te mai astept;pup!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme