Minitarte cu ciuperci








Ingrediente:1pachet aluat de foitaj,1ceapa,500g ciuperci,1ceasca vin alb,sare,piper,50ml smantana,1ou,1lingura faina,3linguri ulei,marar,patrunjel
Foitajul dupa ce s-a decongelat,il pui in formele de minitarte sau forma mare de tarta;
ceapa tocata marunt o calesti impreuna cu ciupercile taiate felii,condimentezi cu sare,piper,adaugi vinul si lasi sa fiarba pana scade lichidul;intr-un bol amesteci oul batut cu faina,smantana,verdeata tocata marunt,sare dupa gust,amesteci cu ciupercile si portionezi compozitie in forme;deasupra optional poti pune cascaval ras sau parmezan;le tii la cuptor 30-40min

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme