Posetutele doamnei Udrea
Nu stiu ce mi-a venit,dar faptul este consumat si ramane asa;este cel mai simplu aperitiv
Ingrediente:1pachet aluat de foitaj,200g bacon felii foarte subtiri taiate pe lung,1galbenus,seminte de susan negru
Dupa ce aluatul s-a decongelat,il mai intinzi putin cu sucitorul,tai fasii de 10/15cm(acestea le tai in functie de marimea ruloului de bacon),felia de bacon o rulezi,o pui pe aluat,unesti capetele,deasupra lipesti o fasie ingusta drept toarta,le pui in tava pe hartie,le ungi cu galbenus,le presari cu susan si le coci 15-20min(depinde de cuptor);se servesc bineinteles alaturi de un pahar cu bere
O idee foarte buna si atunci cind ai un prieten in vizita, acum , vara, linga o bere rece din frigider.
RăspundețiȘtergereMersi de idee Lulu,mai ales ca eu ador aluaturile, mai ales cel fruntuzesc. Il folosesc si eu foarte des.