Posetutele doamnei Udrea







Nu stiu ce mi-a venit,dar faptul este consumat si ramane asa;este cel mai simplu aperitiv
Ingrediente:1pachet aluat de foitaj,200g bacon felii foarte subtiri taiate pe lung,1galbenus,seminte de susan negru
Dupa ce aluatul s-a decongelat,il mai intinzi putin cu sucitorul,tai fasii de 10/15cm(acestea le tai in functie de marimea ruloului de bacon),felia de bacon o rulezi,o pui pe aluat,unesti capetele,deasupra lipesti o fasie ingusta drept toarta,le pui in tava pe hartie,le ungi cu galbenus,le presari cu susan si le coci 15-20min(depinde de cuptor);se servesc bineinteles alaturi de un pahar cu bere

Un comentariu:

  1. O idee foarte buna si atunci cind ai un prieten in vizita, acum , vara, linga o bere rece din frigider.
    Mersi de idee Lulu,mai ales ca eu ador aluaturile, mai ales cel fruntuzesc. Il folosesc si eu foarte des.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme