Bors de pui cu taitei de casa









Ingrediente:1tacam de pui sau aripi de curcan,sau ce aveti de la pui,1ceapa,1morcov,2ardei grasi colorati,1ardei iute,3-4rosii,1l de bors,leustean,2oua,faina,sare,1dovlecel,2cartofi
In primul rand faci taiteii;intr-un bol bati 1ou cu sare si completezi cu faina pana rezulta un aluat ce se poate intinde cu sucitorul;il lasi se se odihneasca 5min apoi faci o foaie subtire,o rulezi sau tai fasii puse una peste alta,apoi tai taiteiii subtiri si-i pui pe o hartie pana-i poti folosi
Tacamul curatat,portionat,il dai in cateva clocote,il scurgi il speli de spuma ce s-a format apoi il pui din nou la fiert in apa rece;pentru ca fierbe foarte repede,pui tot zarzavatul o data;ceapa si ardeiii tocati in cubulete,radacinoasele date pe razatoare,iar rosiile date la blender;lasi sa fiarba incet si cu capac,dupa 20-30min adaugi cartofii cubulete,dupa ce acestia sunt fierti,adaugi borsul fiert in prealabil,condimentezi,cand incepe sa clocoteasca adaugi taiteiii,leusteanul,iar cand taiteiii s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,adaugi oul ramas batut,apoi inchizi focul.
se serveste cu ardei iute.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme