Caneloni cu fructe de mare










Am cumparat o cutie de paste tip caneloni si am tinut neaparat sa le umplu cu fructe de mare;pentru ca nu am vrut sa gresesc ceva,am cautat o reteta pe Google iar surpriza a fost,ca nu am gasit nimic asa ca m-am apucat de treaba singura cu ideile mele
Ingrediente:paste caneloni,o punga mix fructe de mare,2linguri ulei de masline,1lingura praf de usturoi,1/2pahar vin alb,1chili mic sau pasta de chili,1rosie,100g unt,1lingura faina,2cani cu lapte,sare,piper alb,1lingurita de nucsoara,busuioc verde,50g cascaval ras
In tigaia cu ulei am calit usturoiul cat sa-i dea aroma uleiului,am adaugat fructele decongelate,rosia taiata cubulete,asemenea si busuiocul,pasta de chili,sare si piper;am lasat sa scada sosul iar dupa ce s-a racit am umplut pastele;
Pentru sosul bechamel am pus in untul topit faina,am adaugat laptele amestecand cu telul sa nu se formeze cocoloase,am condimentat cu sare piper si nucsoara
In tava am pus jumatate din sos,apoi pastele umplute si restul de sos,deasupra cascavalul si am dat la cuptor 20min,dupa care s-a servit cald

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme