Chifle umplute











Ideea o am de la Bucataresele vesele dar eu le-am facut intr-un alt mod
Ingrediente:2chifle mai vechi,1rosie,100ml lapte,50g unt,200g cascaval,1ardei rosu,100g bacon,1ou
La chifle se taie capace,se scobesc de miez,se stropesc in interior cu lapte,apoi se pune cubulete de rosie apoi bucatele de bacon prajit,deasupra cubulete de ardei,se acopera cu cascaval ras si un cubulet de unt.
In a doua chifle se punecubulete de rosie,bacon,se sparge un ou,se acopera cu rosii,cascaval si unt;se pun chiflele intr-un vas termorezistent uns cu unt si se dau la cuptor 20min dupa care se servesc calde si sunt excelente!

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme