Minitort cu frisca si zmeura









Pentru blat,sunt aceleasi ingrediente ca si minitortul cu ciocolata
Ingrediente:5oua,1lingura apa,6linguri zahar,6linguri faina,1lingurita praf de copt
100ml frisca lichida,1ceasca cu zmeura,iar pentru sirop,100ml apa 50mlsirop de violete,2linguri zahar
Oale frecate bine cu zahar,Se adauga apa,albusurile spuma cu un praf de sare apoi faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu o lingura cu miscari verticale;se pune aluatul in tava cu hartie de copt si se da la cuptor 30-40min
Blatul taiat in doua se insiropeaza,se pune intre foi frisca batuta bine,deasupra zmeura scursa (eu am avut-o la congelator),imbracat tot cu frisca,si se orneaza cu moturi facute cu poshul de frisca si crema de ciocolata ramasa;se da la frigider pana in momentul servirii;a iesit mai bun decat cel cu ciocolata,mai aromat de la sirop si un gust dulce acrisor.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme