Chec cu vin

Laura Laurentiu m-a inspirat pentru aceasta reteta
Ingrediente:3oua,150g zahar,100g unt,150g faina,100ml vin rosu,1fiola esenta de vanilie,1lingurita scortisoara,1/2lingurita praf de copt,sare iar pentru umplutura bucatele de ciocolata,fructe confiate,miez de nuca sau alune
Galbenusurile frecate bine cu zahar,pana rezulta o crema pufoasa,se adauga untul la temperatura camerei taiat bucati,apoi faina amestecata cu praful de copt,vanilia,scortisoara,vinul si umplutura dorita;dupa ce totul este omogenizat,se amesteca cu albusurile batute spuma cu un praf de sare;se rastoarna in tava de chec cu hartie de copt si se coace la foc mic 40-50min.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme