Peste marocan

Am vazut pe Paprika aceasta reteta,iar eu cum sunt fan peste m-am pus pe treaba;nu a fost greu de pregatit, a fost foarte delicios si aromat bineinteles.
Ingrediente pentru 2persoane:2rondele de somon,1ceapa,1ardei gras rosu,1capatana de usturoi,1cutie de naut,1lingura condimente pentru peste,2linguri cu boia(amestecata iute cu dulce),6linguri ulei de masline(se poate si mai putin),1lingura cu unt,1ceasca cu orez(eu am folosit orez integral)
Intr-un castron se amesteca ulei,condimentele si boia,se pune pestele in acest amestec si se lasa 30min
In tava se pune ceapa taiata julien,ardeiul si usturoiul de asemenea taiate,se rastoarna nautul scurs,deasupra se pune pestele,se rastoarna tot amestecul din castron,se adauga 1pahar cu vin alb,se acopera tava si se lasa la cuptor la foc mic 30min dupa care se serveste cu garnitura de orez
Pentru ca este o reteta foarte gustoasa,am repetat-o insa de data asta am facut-o cu mix mexican si fara orez;buna,buna de tot

2 comentarii:

  1. Nu am mancat niciodata,dar merita incercat.Arata apetisant.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sti tu Lulu ca eu nu sunt fan peste , dar al tau, din farfurie arata intr-un mare fel !!!
    Naut....mi-am tot propus sa-l incerc si eu , dar....inca n-am ajuns.
    Te tzuc cu drag Lulu !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme