Coltunasi cu urda

Ingrediente:500g faina,1ou,1ceasca cu lapte,sare,200g urda,1galbenus,50g unt,1ceasca cu smantana,2linguri parmezan ras
Facem un aluat din faina,ou batut,sare si adaugand cate putin lapte;framantam aluatul,facem o sfera si o lasam sa se odihneasca 15min;pe masa presarata cu faina facem di aluat foi putin mai groase decat foaia de taitei,o punem pe forma de coltunasi presarata cu faina,in gaurile care se observa,punem cate 1lingurita de urda amestecata cu galbenus si putina sare,deasupra punem alta foaie iar cu facaletul trecem peste foaie pana se desprind coltunasii pe partea opusa;se pun la fiert in oala cu apa si sare iar cand se ridica la suprafata,semn ca au fiert se scot cu spumiera se pune deasupra untul,se scutura vasul sa se amestece cu unt si se servesc cu smantana si parmezan deasupra.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme