Mancare de peste ungureasca

Este o reteta deosebita fata de mancarea noastra dar ce-i al nostru e mai bun!
Ingrediente:2buc.de crap,2cartofi,1lingurita de boia dulce,1/2lingurita de boia iute,1ceapa mica,1/2ardei gras rosu,2-3catei de usturoi,1lingura bulion,lamaie,ulei,sare
Pestele curatat,spalat,condimentat cu sare si piper,sestropeste cu zeama de lamaie si se da deoparte;intr-un vas punem la fiert in apa cu sare cartofii curatati si taiati in jumatati;dupa ce au fiert se scot pe o farfurie fara sa aruncam apa;in cratita cu 3-4linguri de ulei,calim ceapa tocata fin,dupa ce s-a aurit adaugam ardeiul dat la blender,boiaua si apa de la fiertul cartofilor;lasam sa fiarba pana scade putin,adaugam usturoiul pisat,bulionul si pestele iar dupa 10min oprim focul si servim pe farfurie cu cartofii pusi in sos.
Optional(asta nu face parte din reteta) la fiert in sos mai putem adauga o frunza de dafin sau o crenguta de rozmarin.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate