Budinca de ciuperci cu cascaval

Ingrediente:1pachet cu paste scurte,500g ciuperci,200g cascaval,3catei de usturoi,2oua,4linguri cu unt,1pahar vin,sare
Ciupercile curatate daca e cazul,taiate felii,le calim in 2linguri de unt,adaugam usturoiul tocat,putin cimbru si piper iar aproape de final adaugam vinul;intr-un vas termorezistent uns cu unt,punem un strat de paste fierte si scurse,apoi ciuperci,cascaval ras,lasand deoparte 3linguri,din nou paste si tot asa pana se termina ingredientele;deasupra turnam ouale batute cu restul de cascaval si dam la cuptor pana se rumenesc;se servesc calde dar si reci sunt bune!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme