Tarta cu branza si fructe
Am consumat si ultimele fructe din congelator,pentru ca incep sa apara trufandalele!
Ingrediente:1pachet de foitaj,200g branza proaspata,2linguri smantana,2linguri zahar,1vanilie,3oua,fructe,1plic tort jelee
Capitonam forma de tarta cu foitaj,deasupra punem branza amestecata cu un praf de sare,zahar,smantana,vanilia si ouale batute;nivelam suprafata si punem fructele deasupra;eu am pus si un rest de stafide;dam la cuptor la foc mic 40-50min iar dupa ce s-a racit tunam jeleul pe care l-am pregatit dupa instructiunile de pe plic;dam tarta a rece cateva ore dupa care se serveste.
Ingrediente:1pachet de foitaj,200g branza proaspata,2linguri smantana,2linguri zahar,1vanilie,3oua,fructe,1plic tort jelee
Capitonam forma de tarta cu foitaj,deasupra punem branza amestecata cu un praf de sare,zahar,smantana,vanilia si ouale batute;nivelam suprafata si punem fructele deasupra;eu am pus si un rest de stafide;dam la cuptor la foc mic 40-50min iar dupa ce s-a racit tunam jeleul pe care l-am pregatit dupa instructiunile de pe plic;dam tarta a rece cateva ore dupa care se serveste.
O bunatate.Imi place!
RăspundețiȘtergere