Chec cu legume
Ingrediente:125g faina,1ou,70g branza de vaci,70g cascavalras,75ml iaurt,1ardei gras,1leg.ceapa verde,1dovlecel,30ml lapte,1praf de copt,2linguri unt,sare,ulei
Batem bine oul cu ulei,adaugam lapte iaurt,branza si cascavalul ras;incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si sare,mixam bine sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam legumele curatate si taiate cubulete;in tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina rasturnam compozitia si dam la cuptor la foc moderat pana se rumeneste.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Batem bine oul cu ulei,adaugam lapte iaurt,branza si cascavalul ras;incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si sare,mixam bine sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam legumele curatate si taiate cubulete;in tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina rasturnam compozitia si dam la cuptor la foc moderat pana se rumeneste.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Numai bunatati faci!
RăspundețiȘtergere