Ciuperci gratinate

Ingrediente:250g ciuperci,500g cartofi,3-4catei de usturoi,3linguri ulei,100g cascaval,2fire ceapa verde,1cutie mica smantana,3linguri lapte,sare
Punem cartofii curatati la fiert in apa cu sare,dupa care-i scurgem si-i taiem cubulete;ciupercile feliate le calim in ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt iar la sfarsit adaugam sare;in tava unsa cu ulei punem jumatate din cantitatea de cartofi,apoi jumatate din ciuperci,acoperim cu restul cartofilor,restul ciupercilor,turnam smantana desfacuta cu lapte iar deasupra cascavalul ras;lasam la cuptor pana se rumeneste iar dupa ce am scos-o din cuptor,punem ceapa verde taiata rondele mici.
Se serveste calda.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate