Gulas de pui cu ciuperci

Este o nebunie de mancare,buna rau(cel putin in familie a facut ravagii)!!!
Ingrediente:3pulpe dezosate de pui,1ardei gras rosu,1ardei gras verde,1portocala,1ceapa,2linguri ulei,3linguri sos de soia,500ml supa de pui,200g ciuperci,sare,piper,patrunjel,1lingura boia iute,1lingura amidon
Galuste:1ou,1lingura ulei,sare,faina
Carnea taiata cubulete,o prajim in ulei impreuna cu ceapa,ardeiii si ciupercile;dupa cateva minute,adaugam sucul de portocala si coaja rasa,condimentam cu sos soia,sare,piper,boia,turnam supa si lasam 40min la fiert incet;adaugam amidonul dizolvat cu putina apa rece,mai condimentam daca e cazul si servim cu galuste.
Eu am facut spatzli,de fapt m-am legat la cap cum se mai spune!!!!
intr-un castron,batem oul cu un praf e sare si ulei,adaugam faina pana rezulta un aluat asemeni smantanii,putin mai groasa;punem pe foc un vas cu apa in care am pus 1lingura de vegeta,deasupra am pus cosul de la fripteuza iar cand a inceput sa clocoteasca apa,luam cu lingura din aluat si punem in sita iar aceste galuste cad in apa clocotita;cand s-au ridicat deasupra,le luam cu spumiera si le calim in putin unt,procedam asa pana se termina aluatul.
Servim gulasul alaturi de aceste galuste,sau o varianta mai simpla cu piure de cartofi(asta pentru ca am avut putine galuste)

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme