Paste cu sos de legume si ciuperci
Ingrediente:1pachet spaghete,250g ciuperci,3linguri ulei de masline,1morcov,1ceapa,4catei de usturoi,1/2ardei gras rosu,1/2ardei gras galben,2linguri pasta de ardei iute,1ceasca suc de rosii,sare,piper,busuioc,parmezan pentru cine nu tine post
Punem pastele la fiert in apa cu sare 7-8min dupa care le scurgem,trecem un jet de apa rece peste ele si amestecam cu putin ulei sa nu se lipeasca intre ele;
In cretita cu ulei punem ceapa la calit,morcovul dat pe razatoarea mica,ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam ardeiii cubulete,pasta de ardei,sucul de rosii iar dupa ce a scazut si s-a format un sos,condimentam si adaugam usturoiul pisat si busuioc
Servim pe farfurie paste,deasupra cu sos de legume si pentru cine doreste parmezan deasupra.
Punem pastele la fiert in apa cu sare 7-8min dupa care le scurgem,trecem un jet de apa rece peste ele si amestecam cu putin ulei sa nu se lipeasca intre ele;
In cretita cu ulei punem ceapa la calit,morcovul dat pe razatoarea mica,ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam ardeiii cubulete,pasta de ardei,sucul de rosii iar dupa ce a scazut si s-a format un sos,condimentam si adaugam usturoiul pisat si busuioc
Servim pe farfurie paste,deasupra cu sos de legume si pentru cine doreste parmezan deasupra.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!