Paste cu sos ragu si ciuperci
Stiu ca nu se pun ciuperci la acest sos,dar pentru familie merge si cu ciuperci
Ingrediente:1punga cu paste(eu am folosit pastele trimise de Miha din Italia),1kg de carne tocata de vita,3cepe,1ardei gras rosu,500g ciuperci,2morcovi,500ml suc de rosii,1capatana de usturoi,tije de telina sau o radacina,4linguri ulei de masline,1cana vin rosu,sare,piper,boia de ardei
Legumele tocate marunt,le calim in ulei incins,adaugam ciupercile feliate,apoi carnea si lasam la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se lipeasca sau carnea sa se stranga formandu-se cocoloase;adaugam vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h,pana ce sosul devine o pasta;in acest timp fierbem pastele 10min in apa cu sare,le scurgem,apoi le servim cu sosul deasupra.
Ingrediente:1punga cu paste(eu am folosit pastele trimise de Miha din Italia),1kg de carne tocata de vita,3cepe,1ardei gras rosu,500g ciuperci,2morcovi,500ml suc de rosii,1capatana de usturoi,tije de telina sau o radacina,4linguri ulei de masline,1cana vin rosu,sare,piper,boia de ardei
Legumele tocate marunt,le calim in ulei incins,adaugam ciupercile feliate,apoi carnea si lasam la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se lipeasca sau carnea sa se stranga formandu-se cocoloase;adaugam vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h,pana ce sosul devine o pasta;in acest timp fierbem pastele 10min in apa cu sare,le scurgem,apoi le servim cu sosul deasupra.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!