Pastrav cu garnitura de spanac

Este o mancare foarte buna si sanatoasa,pe care am invatat-o de la Miha cand eram la ea in Italia
Ingrediente:2buc,pastrav,1ceapa,1morcov,1telina mica,2cartofi,1lamaie,500g spanac,sare,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi
Zarzavatul curatat,spalat,taiat,cartofii in jumatati,se pun la fiert in oala cu apa si 1lingura sare;dupa ce au fiert,adaugam si pestele curatat,si bine spalat;in acest timp,spanacul curatat,bine spalat,il oparim cateva minute,il strecuram,il taiem marunt si-l calim in tigaia cu ulei impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt

dupa ce s-au amestecat aromele,adaugam putina zeama de lamaie,sare, apoi, oprim focul si servim;pe farfurie punem pestele,alaturi jumatatile de cartofi si un turnulet de spanac si felii de lamaie
De cate ori am ocazia pregatesc pestele in acest mod pentru ca-i foarte gustos so foarte sanatos!
Un alt an 2018,o alta farfurie

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme