Pasca cu branza fara aluat

Imi place mai mult Pasca cu aluat dar am incercat-o si pe asta fara aluat;nu-i rea sa stiti dar oricum nu este Pasca traditionala!!!
Ingrediente:500g branza de vaci,5oua,300g smantana,1pachet de unt,200g zahar,4linguri gris,4linguri faina,100g stafide,50ml rom,arome,merisoare uscate
Intr-un bol batem bine ouale cu un praf de sare,zahar,arome,adaugam branza,untul moale,amestecam bine din nou,adaugam faina,grisul iar la urma smantana si stafidele care au stat in rom;rasturnam compozitia in forma rotunda unsa si tapetata cu faina,nivelam suprafata iar deasupra facem din merisoare nelipsita cruce de pe orice Pasca;lasam la cuptor 1h la foc mic apoi o scoatem numai dupa ce s-a racit iar cand o taiem o pudram cu zahar.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme