Snitel imperial

Ingrediente:3piepti de pui mai mari,100g caise confiate,100g cascaval,6frunze de salvie,50g alune de padure pisate mai mare(eu am avut migdale),3oua,100g faina,150g pesmet,sare,piper,ulei pentru prajit,marar
Garnitura:1lingura unt,2catei de usturoi,mazare,pastai,morcovi mici,toate congelate(acum se pot folosi proaspete)
Pieptul dezosat,fara piele,taiat in jumatati,apoi jumatatile in doua pe latime;la fiecare bucate se face un buzunar mai adanc,se condimenteaza cu sare,piper si se lasa deoparte;intr-un castron amestecam caisele taiate cubulete mici,cascavalul ras mare,migdalele,frunzele de salvie taiate si 1ou batut;omogenizam bine totul si cu aceasta compozitie umplem fiecare bucata de piept,prindem cu scobitori,trecem prin faina,oua batute,pesmet apoi le punem la prajit in mult ulei;se scot pe servetele de hartie.
Pentru garnitura punem la fiert in apa cu sare toate legumele pentru 4-5min dupa care le scoatem;intr-o tigaie calim usturoiul curatat intreg fara sa-l ardem,adaugam legumele,sotam cateva minute,condimentam cu sare,piper,amestecam cu mararul tocat marunt si oprim focul.
Servim pe farfurie legumele si alaturi snitelul taiat in felii.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme