In zilele cu caldura mare,trebuie sa fac ceva de mancare sa poata fi mancata si rece;asa am facut azi,am stat ceva in bucatarie,dar ne va ajunge doar pana sambata cand voi intra din nou!!!!
Ingrediente:aluat de foitaj,2cepe mici,250g ciuperci,1dovlecel,250g cascaval,100g unt,sare,piper
Ceapa tocata marunt o punem sa se caleasca in tigaia cu unt incins;adaugam ciupercile cubulete iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam dovlecelul taiat si el in cubulete iar la final sare,piper si cascaval ras,lasand 2-3linguri deoparte si amestecand usor.
In formele unse cu unt punem aluat apoi in fiecare impartim compozitia de legume;deasupra punem cascavalul oprit si dam la cuptor 30min la foc moderat;se servesc cu salata verde.
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
Foarte gustoase si aratoase tartele,bravo!
RăspundețiȘtergereLulu, sunt minunate! Cand ne-ai aratat la "Ce gatim azi" chiar am vrut sa te intreb cum le-ai facut si iata ca...am gasit raspunsul! Cu siguranta am sa le fac si eu in acest weekend. Multumesc!
RăspundețiȘtergereSunt delicioase dar nu prea tin de foame pentru pranz;mai mult dimineata si seara sunt bune!
RăspundețiȘtergerepup fetele!!
Tare bune!! Te pup!!
RăspundețiȘtergere