Peste cu taitei

Ingrediente:file de peste alb(fiecare ce are)1ceapa,3-4rosii sau 1cutie de rosii in bulion,1lingura boia,4linguri ulei de masline,100ml smantana lichida,100g cascaval,sare,piper,1lamaie,marar,patrunjel,1punga cu taitei sau alte paste
In tigaie punem la calit ceapa taiata marunt cu rosiile zdrobite,adaugam boia,sare,piper,smantana amestecata cu cascavalul ras;intr-un vas de yena punem ulei de masline,bucatile de peste,deasupra sosul de ceapa si lasam la cuptor 15-20min.
Pastele fierte le amestecam cu unt topit,verdeata tocata marunt,sare,piper si putina zeama de lamaie.
Servim pe farfurie paste iar deasupra peste.
Are un gust incredibil de bun!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme