Peste cu sos de rosii si ceapa

Este tot un fel de plachie,dar ceva mai usoara.
Ingrediente:1kg de peste,50g faina,2cepe,200ml ulei,1kg de rosii sau 1cutie mare de rosii in bulion,150ml vin alb,1lingura bulion,3ardei grasi,verdeata,sare,piper,frunze de salvie
Pestele curatat,portionat,spalat,condimentat,il trecem prin faina si-l prajim in ulei;separat calim ceapa si ardeiul taiate marunt,adaugam bulionul,rosiile zdrobite iar dupa cateva minute rasturnam peste peste in tava,salvia deasupra si dam la cuptor 20min iar spre sfarsit adaugam vinul si usturoiul pisat;mai lasam 5min dupa care servim cu mamaliguta.
Deliciu!!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme