Somon la cuptor

Ingrediente:2rondele de somon,4cartofi,1leg.de usturoi verde,condimente pentru peste,2rosii,1lamaie,1pahar vin alb,1crenguta de rozmarin,20ml ulei de masline
Cartofii curatati,spalati ii punem intr-un vas cu apa si sare sa fiarba 10-15min apoi intr-un vas de yena punem cartofii taiati rondele,deasupra usturoiul taiat marunt,rosiile rondele,pudram cu sare,punem deasupra pestele condimentat iar peste el,rondele de lamaie;adaugam in vas vinul,uleiul,crenguta de rozmarin,acoperim si lasam la cuptor 30min;descoperim si mai lasam 5min sa se rumeneasca;se serveste imediat.

3 comentarii:

  1. Lulu, daca s-ar putea, numai asa ceva as manca! E grozav de bun si sanatos! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lulu arata exceptiomal papica asta dar....eu mananc doar cartofii si somonul ti-l las tie ca stiu ca ti l-a indicat medicul....
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da fetelor este foarte bun si sanatos!!pacat Sidy,imi vine sa te oblig sa-l mananci(ca pe copii)hi,hi!!!!
    Va pup fetelor!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme