Conopida pane

Ingrediente:1conopida,3oua,2catei de usturoi,1/2lingurita sare,piper,putin cimbru uscat,3linguri faina,ulei pentru prajit
Conopida o tinem 10-15min in apa rece pentru a iesi la suprafata micutele vietuitoare care se adapostesc ;oparim apoi in apa cu sare 5min;o scoatem,o lasam sa se scurga;intr-un castron batem ouale cu sare,piper,cimbru,usturoiul pisat,adaugam faina pentru a rezulta un aluat mai gros decat cel de clatite;daca e prea gros mai subtiem cu apa minerata;trecem buchetelele prin acest aluat si le prajim in mult ulei dupa care le scoatem pe servetele.
Servim conopida cu rosii sau felii de lamaie.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme