Gai-pad cu pui

Dupa cum am spus si in scurta prezentare a mea,imi plac provocarile,imi plac noutatile culinare dar nu uit niciodata traditiile noastre.
Aceasta mancare este thailandeza si e minunata la gust.
Ingrediente:1piept de pui,1ardei iute mic,1ceapa,1-2catei de usturoi,1cana supa de pui,300g ciuperci,1ardei gras rosu,1morcov,1lingura sos soya,1lingura suc de lamaie,2-3cm radacina de ghimbir,busuioc,ulei
In tigaia cu ulei calim usturoiul taiat,adaugam pieptul taiat julien,ciupercile si lasam pe foc pana scade apa din ele;adaugam restul legumelor taiate bastonase subtiri,mirodeniile,supa,lasam sa fiarba incet cu capac iar dupa ce a scazut si totul este fiert,servim cu paste chinezesti.
Pstele chinezesti nu se fierb;se pun intr-un castron si se toarna peste ele apa clocotita cu putina sare;se lasa 10-15min amestecand din cand in cand apoi se scurg.

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme