Iepuras din pandispan
Trebuia de la Sarbatorile Pascale sa postez reteta dar am uitat de ea
Ingrediente:125g unt moale,125g zahar brun,vanilie,4oua,sare,150g faina,1lingurita praf de copt,100g nuci macinate,cateva picaturi esenta de migdale,2linguri lapte
Batem bine untul cu zahar,vanilie,sare,adaugam pe rand ouale apoi faina amestecata cu praful de copt,nuca,esenta de migdale si laptele;omogenizam compozitia apoi turnam in formele de iepuras unse cu unt si lasam la cuptor la foc mic 30min.
Le scoatem dupa ce s-au racit in forme.Cu restul de compozitie ramasa,am facut floricele cu ciocolata.
Ingrediente:125g unt moale,125g zahar brun,vanilie,4oua,sare,150g faina,1lingurita praf de copt,100g nuci macinate,cateva picaturi esenta de migdale,2linguri lapte
Batem bine untul cu zahar,vanilie,sare,adaugam pe rand ouale apoi faina amestecata cu praful de copt,nuca,esenta de migdale si laptele;omogenizam compozitia apoi turnam in formele de iepuras unse cu unt si lasam la cuptor la foc mic 30min.
Le scoatem dupa ce s-au racit in forme.Cu restul de compozitie ramasa,am facut floricele cu ciocolata.
Vai ce dragut e iepurasul dar si floricelele,bravo Lulu:)
RăspundețiȘtergereFoarte frumos si cu siguranta bun.
RăspundețiȘtergereSeara minunata sa ai!
Ce dragalas este !!
RăspundețiȘtergere