Iepuras din pandispan

Trebuia de la Sarbatorile Pascale sa postez reteta dar am uitat de ea
Ingrediente:125g unt moale,125g zahar brun,vanilie,4oua,sare,150g faina,1lingurita praf de copt,100g nuci macinate,cateva picaturi esenta de migdale,2linguri lapte
Batem bine untul cu zahar,vanilie,sare,adaugam pe rand ouale apoi faina amestecata cu praful de copt,nuca,esenta de migdale si laptele;omogenizam compozitia apoi turnam in formele de iepuras unse cu unt si lasam la cuptor la foc mic 30min.
Le scoatem dupa ce s-au racit in forme.Cu restul de compozitie ramasa,am facut floricele cu ciocolata.

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme