Calamar prajit

Pur si simplu, mi-a fost pofta de aceste inele de calamar prajite si cum nu am de unde sa cumpar proaspat,am cumparat o punga gata pregatite,eu numai le-am prajit in baie de ulei si le-am papat!!!
Mi-au placut foarte mult si voi mai repeta dar nu asa curand ca-i cam scumpisoara punguta!!!
Ingrediente:1punga inele de calamar,mult ulei pentru prajit,1lingurita boia de ardei,sos de usturoi
Inelele de calamar fara sa fie dezghetate,le punem la prajit in baie de ulei foarte incins iar cand se ridica la suprafata si sunt bine rumenite,le scoatem pe hartie de bucatarie iar dupa ce s-au terminat toate,le servim pudrate cu boia de ardei si sos de usturoi;sosul de usturoi se face dintr-o capatana de usturoi pisata bine,apoi frecata cu ulei iar la urma,amestecata cu iaurt si putina zeama de lamaie cine doreste.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme