Mancare de post cu vinete
Ingrediente:1vanata mai mare,1ceapa,2-3rosii,2linguri ulei,1lingurita boia,3catei de usturoi,1conserva e naut,patrunjel,sare
In tigaia cu ulei incins,calim vanata spalata,stearsa si taiata cubulete mici,10-15min amestecand mereu;o scoatem apoi pe o farfurie,mai punem putin ulei in tigaie si calim ceapa,usturoiul tocate fin,rosiile pasate,adaugam boiaua si lasam sa fiarba 10min;rasturnam si nautul clatit cu apa rece si scurs,condimentam,adaugam vinetele,mai lasam pe foc cateva minute,adaugam patrunjelul verde taiat apoi servim.
In tigaia cu ulei incins,calim vanata spalata,stearsa si taiata cubulete mici,10-15min amestecand mereu;o scoatem apoi pe o farfurie,mai punem putin ulei in tigaie si calim ceapa,usturoiul tocate fin,rosiile pasate,adaugam boiaua si lasam sa fiarba 10min;rasturnam si nautul clatit cu apa rece si scurs,condimentam,adaugam vinetele,mai lasam pe foc cateva minute,adaugam patrunjelul verde taiat apoi servim.
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!