Compot de piersici albe

Avem la gradina un piersic altoit cu cais;nu va imaginati cat de bune sunt fructele si ce aromate sunt,dar cu puf pe ele ca si piersicile;pentru ca nu au facut multe am pus la borcan cateva.
Ingrediente:piersici,zahar
Eu cu compoturile procedez in felul urmator;
Fructele spalate,puse in borcane,umplu borcanele cu apa,rastorn apa intr-un vas apoi adaug cate 2 sau mai multe linguri de zahar pentru fiecare borcan, depinde de dulceata fructelor;pun vasul pe foc doar cat se topeste zaharul,impart siropul in borcane,infiletez capacele si le sterilizez 5-6min din momentul in care incepe sa fiarba apa;scot borcanele,le tin cu capacul in jos pana se racesc apoi le depozitez la camara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme