Cordon rouge

Ingrediente:4felii de carne,1ardei gras rosu,1mana de frunze de busuioc,1rosie,2linguri ulei de masline,100g parmezan ras,100ml smantana,sare,piper,1lingurita boia,1ceasca pesmet,1ceasca faina,ulei pentru prajit
Ardeiul,rosia,busuiocul,spalate,taiate marunt,le punem in blender si le pasam bine,adaugam uleiul,sare,piper si-l rasturnam intr-un bol;dam deoparte intr-un alt bol 2linguri din acest sos,restul il amestecam cu3/4din cantitatea de parmezan,umplem buzunarele la carne cu acest amestec si prindem cu scobitori;cele doua linguri de sos puse deoparte le amestecam cu smantana iar in alt bol amestecam pesmetul cu restul de parmezan si boia
Carnea pregatita,o trecem prin faina,apoi prin amestecul de ardei,apoi prin pesmet si le prajim in ulei incins.
Le servim cu salata verde,rosii si ardei.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme