Paste cu sos de trufe

Uitandu-ma atent prin camara mea cu diverse provizii,am vazut borcanelul cu sos de trufe si sticluta cu ulei cu aroma de trufe,trimise de Mihaela mea din Italia si cu sosul de trufe alta ceva nu am stiut ce sa fac decat cu paste;au iesit mai mult decat delicioase!!
Ingrediente:1punga cu paste scurte,sos de trufe,200g smantana sau iaurt mai gros,sare,ulei cu aroma de trufe,parmezan ras
Intr-un bol amestecam sosul cu smantana si-l dam la frigider;punem pastele la fiert 8min,apoi le scurgem,le punem intr-un castron,picuram putin ulei si le amestecam sa nu se lipeasca intre ele,apoi servim pe farfurie cu sos si parmezan deasupra;se pot amesteca pastele cu sos,dupa gustul fiecaruia.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme