Gem de piersici albe

Aceste piersici sunt din gradina proprie;au o aroma deosebita,nu sunt zemoase,de aceea pentru acest gem nu mi-a trebuit foarte mult timp pana l-am facut si apa nu am vrut ca sa pun.
Ingrediente:2kg de piersici cantarite dupa curatarea samburelui,3cani cu zahar,1lamaie
Piersicile spalate,curatate de samburi le punem intr-un vas cu zahar si lasam pe foc mic sa fiarba 30min;dupa acest timp pasam cu blenderul vertical si mai lasam sa fiarba 20min dar cu mare atentie pentru ca fiind compozitia groasa,vor sari stropi;adaugam apoi zeama de lamaie,amestecam si punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu capacele in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme