Porumbei in sos de stafide

Am primit cativa porumbei de la o prietena draga si in afara de prajit si cu smantana,am facut aceasta reteta mai rafinata putin;persoanelor carora le place combinatia de fructe si carne,cu un sos dulce acrisor,aceasta este un deliciu!
Ingrediente:3porumbei,300g stafide,1strugure bine copt si aromat,1lamaie,1pahar cu vin alb de buna calitate,2linguri zahar,3linguri ulei,sare,piper
Porumbeiii portionati in jumatati sau sferturi,prajim carnea in ulei dupa care dam deoparte;stafidele inmuiate in apa calda si scurse,le dam prin masina de tocat sau blender;vinul pus intr-un vas pe foc impreuna cu zahar,dupa cateva clocote adaugam pasta de stafide,amestecam bine,rasturnam sosul peste carne si lasam sa fiarba incet pana scade putin;adaugam zeama de strugure,zeama de lamaie cate putin,sa nu fie prea acru sosul,condimentam cu sare,piper,mai lasam pe foc cateva minute apoi servim cu garnitura de cartofi natur.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme