Tarta crocanta cu piersici

Am facut aceasta tarta crezand ca blatul,totusi se va inmuia dupa ce se raceste,ca si la alte tarte dar aceasta  isi merita numele pentru ca in zadar am asteptat,blatul tot crocant a ramas.
Ingrediente:200g unt,200g faina,1praf de sare,3linguri zahar,2galbenusuri,300g branza de vaci,1lingura suc de lamaie,2linguri gris,fulgi de migdale,esenta de vanilie,piersici sau alte fructe
Intr-un castron amestecam faina cu sare,zahar,unt rece taiat cubulete,2galbenusuri;dupa ce am obtinut un aluat,formam o sfera,o infasuram in folie alimentara si o lasam la frigidrer 30min;in acest timp pregatim umplutura;intr-un bol amestecam branza cu zeama de lamaie,1lingura de zahar,esenta de vanilie,gris,omogenizam totul si lasam deoparte.
Punem aluatul intre doua foi alimentare si cu sucitorul intindem o foaie pe care o punem in tava de tarta;in interior punem amestecul de branza iar deasupra dispunem jumatati de piersica si printre ele fulgi de migdale;lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit o servim.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme