Gogosari aperitiv

Ingrediente:3gogosari,100g branza telemea,100g Miez de lapte de la Delaco sau alta branza pe care o aveti dar sa nu fie sarata,100g salam(eu am avut cabanos),50g masline fara samburi,3oua,3linguri ulei,sare,piper.1lingura unt
Branza,salamul si maslinele taiate cubulete,le amestecam intr-un bol,punem in gogosari curatati de cotoare si seminte si spalati,pana la trei sferturi,continutul trebuie sa fie indesat;deasupra in fiecare punem cate o lingura de ulei,spargem apoi cate un ou,condimentam cu sare si piper,punem gogosarii intr-un vas termorezistent uns cu unt si lasam la cuptor pana se coaguleaza oul;servim pe farfurie ornat cu ingredientele ramase si salata verde.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme