Zacusca de vinete cu legume si fructe

Am incercat si aceasta varianta pentru ca tot ocoleam niste fructe,m-am gandit sa le amestec in zacusca si bine am facut;a iesit ceva ce nu va imaginati!!!super delicios si cu arome.....nu stiti ce arome !!!!
AVEM NEVOIE DE:5kg vinete,1kg morcov,1kg dovlecei,2kg rosii,1kg ceapa,1kg ardei kapia,1ceasca bulion,2pere mari si tari(sa nu fie prea coapte),2mere mari aromate,sare,piper,1cana ulei
CUM SE PROCEDEAZACalim in ulei ceapa tocata marunt,adaugam morcovul si dovleceiii curatate si date pe razatoare,dupa ce s-au inmuiat,adaugam kapia copti,curatati de coaja si seminte,pasati cu blenderul vertical,bulionul,rosiile de asemenea pasate cu blenderul,amestecam bine,adaugam 1lingura sare,1lingurita de piper,fructele curatate de coaja si date pe razatoarea mica iar la final adaugam vinetele coapte,curatate de coaja,bine scurse si ele pasate,mai adaugam 1cana cu apa si dam vasul la cuptor la foc mic pentru 1-2h,pana scade si uleiul este la suprafata;mai potrivim de gust apoi punem zacusca in borcane curate si le fierbem 1h,le lasam in apa sa se raceasca dupa care le depozitam la camara

Sa va fie de folos!

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme