Ingrediente:4buc.snitele de porc,3linguri faina,20ml ulei,sare,piper,250g ciuperci,1ceapa,3-4catei de usturoi,300ml smantana
Snitelele condimentate cu sare si piper,le trecem prin faina,le prajim in ulei incins cate 2-3min pe fiecare parte,le scoatem pe farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa tocata marunt,la fel si usturoiul iar ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu apa,1/2lingurita sare,carnea si lasam sa fiarba incet cu capac 30-40min;dupa ce carnea a fiert,adaugam smantana,amestecam usor sa se mai ingroase sosul,apoi servim
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!