Snitel in sos de ciuperci

Ingrediente:4buc.snitele de porc,3linguri faina,20ml ulei,sare,piper,250g ciuperci,1ceapa,3-4catei de usturoi,300ml smantana
Snitelele condimentate cu sare si piper,le trecem prin faina,le prajim in ulei incins cate 2-3min pe fiecare parte,le scoatem pe farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa tocata marunt,la fel si usturoiul iar ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu apa,1/2lingurita sare,carnea si lasam sa fiarba incet cu capac 30-40min;dupa ce carnea a fiert,adaugam smantana,amestecam usor sa se mai ingroase sosul,apoi servim

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme