Paste de iarna cu sos

Am gasit la magazin paste de iarna;am cumparat o punga sa vad de ce li se spune de iarna si in punga erau paste de diferite forme: saniute,om de zapada,fulgi de nea,casute,asa ca nu mi-a trebuit mult sa fac repede o cina cu paste
Ingrediente:1punga cu paste de iarna,1borcan cu sos de rosii cu busuioc(facut de mine din toamna),3linguri ulei de masline,parmezan ras
Punem la fiert in apa clocotita cu putina sare pastele si le fierbem mai mult decat restul pastelor pentru ca sunt destul de groase,asta insemnand vreo 20min poate si mai mult;le scurgem bine picuram deasupra ulei sa nu se lipeasca intre ele(nu a trebuit dar am pus)apoi sosul,amestecam bine apoi servim cu parmezan ras deasupra.

Un comentariu:

  1. ce dragalase sunt pastele si ce buna mancarica ai facut.vin si eu la o portie.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate