Pui cu mazare


Ingrediente:500g carne de pui sau pulpe,2cepe,50ml ulei,2linguri pasta de ardei,1lingura pasta de rosii,2cartofi,1cutie mare de mazare sau 1punga congelata,2leg.marar,sare,piper
Carnea spalata,bine scursa,o calim in ulei incins,adaugam ceapa tocata marunt,apoi pasta de ardei si rosii,dupa cateva minute cartofii curatati,spalati si taiati in sferturi apoi 2cani cu apa;lasam sa fiarba cu capac 30min;dupa acest timp,daca sunt fierti cartofii si carnea,condimentam cu sare si piper,adaugam mazarea,mai lasam pe foc 15min apoi oprim focul si adaugam mararul tocat.
Servim imediat.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate