Prajitura cu mac

Ingrediente:5oua,200g zahar,150g unt,180g faina,50g seminte de mac,1lingurita praf de copt,coaja rasa de la 2portocale,sare
Crema:500g branza proaspata,150ml frisca lichida,150g zahar pudra,zeama si coaja de la 1portocala
Pregatim o crema fina din unt moale,zahar,coaja de portocale,incorporam albusurile batute spuma cu un praf de sare apoi treptat faina amestecata cu praful de copt si mac.
Rasturnam in forma unsa sau cu hartie de copt si lasam la cuptor 40min dupa care-l lasam in forma sa se raceasca
In acest timp pregatim crema din branza bine scursa,amestecata cu zahar,zeama si coaja de portocala apoi cu frisca batuta separat
Taiem blatul in doua,punem intre foi jumatate din crema,cu restul imbracam prajitura si ornam;lasam la frigider pana in momentul servirii

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme