Somon cu sos de portocale2

Ingrediente:3-4rondele de somon,5-6 portocale zemoase,4linguri faina,1lingurita amidon,ulei pentru prajit,sare,boabe de piper,chilli uscat,1frunza de dafin
Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il prajim in ulei si-l scoatem pe prosop de hartie
Intr-un vas pe foc punem zeama de la portocale,piper,chilli,dafin amidonul dizolvat in putina apa rece, cand incepe sa clocoteasca potrivim de gust si dam deoparte sa se raceasca
Punem pestele intr-un vas,rasturnam sosul deasupra strecurat,acoperim si-l lasam deoparte, cel putin 2h;
Servim pe farfurie peste si rondele fine de portocala si lamaie.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme