Ciulama de pui cu bacon

Am facut aceasta ciulama dintr-o revista frantuzeasca si mi-a placut foarte mult;are un gust super bun si super deosebit!!
Ingrediente:1piept de pui,6felii subtiri de bacon,2morcovi,1ceapa,200g ciuperci,100g mazare congelata sau 1conserva mica,1lingurita suc de lamaie,2lingurite de amidon de porumb,100ml vin alb,600ml supa de pui,200ml smantana lichida,1frunza de dafin,2ramuri de cimbru verde,sare,piper
Ceapa si morcovii curatate,spalate si taiate rondele,ciupercile curatate,taiate in jumatati sau sferturi,se stropesc cu zeama de lamaie,amidonul se amesteca cu 100ml supa.
Pieptul taiat julien,se pune intr-un vas cu restul de supa,vinul,dafin,cimbru,morcovul,ceapa si se lasa pe foc 15-20min
Feliile de bacon taiate in jumatati se pun intr-o tigaie iar cand sunt crocante se scot pe o farfurie;in aceeasi tigaie se adauga ciupercile iar cand a scazut apa din ele,se rastoarna in vasul cu carne,se mai adauga amidonul,smantana,mazarea,se potriveste la gust cu sare,si piper,se mai lasa pe foc 5min,apoi se serveste ornata cu felii de bacon deasupra.



2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme