Graten de conopida cu somon

Acest graten l-am facut sa spun drept din cateva resturi si a iesit foarte gustos
Eu pun aici reteta completa nu doar resturile mele!!
Ingrediente:1conopida potrivit de mare,150g somon afumat,3cartofi fierti,sare,piper,cimbru,putina nucsoara,200ml smantana lichida,50g unt,2catei de usturoi,4-5linguri parmezan ras
Intr-un bol se amesteca smantana cu sare,piper,putin cimbru uscat,putina nucsoara,si usturoiul bine pisat
Intr-un vas de yena uns cu unt,se pun cartofii fierti si taiati cubulete,buchetelele de conopida oparite 3-4min in apa cu putina sare apoi bine scurse,somonul rupt sau taiat
Deasupra se rastoarna sosul de smantana,se presara parmezan si se l;asa la cuptor pana se rumeneste
apoi se serveste imediat.
Pentru cine doreste,poate amesteca branza cu sosul de smantana,in acest fel va rezulta un sos mai gros






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme