Graten de conopida cu somon
Acest graten l-am facut sa spun drept din cateva resturi si a iesit foarte gustos
Eu pun aici reteta completa nu doar resturile mele!!
Ingrediente:1conopida potrivit de mare,150g somon afumat,3cartofi fierti,sare,piper,cimbru,putina nucsoara,200ml smantana lichida,50g unt,2catei de usturoi,4-5linguri parmezan ras
Intr-un bol se amesteca smantana cu sare,piper,putin cimbru uscat,putina nucsoara,si usturoiul bine pisat
Intr-un vas de yena uns cu unt,se pun cartofii fierti si taiati cubulete,buchetelele de conopida oparite 3-4min in apa cu putina sare apoi bine scurse,somonul rupt sau taiat
Deasupra se rastoarna sosul de smantana,se presara parmezan si se l;asa la cuptor pana se rumeneste
apoi se serveste imediat.
Pentru cine doreste,poate amesteca branza cu sosul de smantana,in acest fel va rezulta un sos mai gros
Eu pun aici reteta completa nu doar resturile mele!!
Ingrediente:1conopida potrivit de mare,150g somon afumat,3cartofi fierti,sare,piper,cimbru,putina nucsoara,200ml smantana lichida,50g unt,2catei de usturoi,4-5linguri parmezan ras
Intr-un bol se amesteca smantana cu sare,piper,putin cimbru uscat,putina nucsoara,si usturoiul bine pisat
Intr-un vas de yena uns cu unt,se pun cartofii fierti si taiati cubulete,buchetelele de conopida oparite 3-4min in apa cu putina sare apoi bine scurse,somonul rupt sau taiat
Deasupra se rastoarna sosul de smantana,se presara parmezan si se l;asa la cuptor pana se rumeneste
apoi se serveste imediat.
Pentru cine doreste,poate amesteca branza cu sosul de smantana,in acest fel va rezulta un sos mai gros
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!